40 dagar kvar

I onsdags hade jag ännu en ledig dag. Utnyttjade den till max genom att sova länge, åt lunch med mamma, följde med henne ut till Norrviken en sväng och sedan gick jag hem i det fina vädret. Torsdagen var fruktansvärt seg och jag hade håla i totalt fem timmar, lönt. I fredags efter skolan drog jag till Torekov med Nell & Linnéa där det vankades överraskningsfest för Linus! Han anade absolut ingenting och det blev faktiskt en riktigt lyckad kväll. Var dödstrött redan vid tolv (hade dock varit där i 7h redan då) så då åkte jag hem och somnade bums.

Igår stod det ännu mer födelsedagsfirande på schemat, denna gången för bästa Viktor! Drog hem till Lina vid fem för mat & fix innan vi åkte till Viktor på förfest. Vid halv tolv begav vi oss sedan in till stan där det var huuur mycket folk som helst. Träffade massa roliga bekanta & dansade en hel del innan vi satte oss ett gäng på Acapulco och käkade pizza. 

Idag har jag inte gjort mer än att planera min student, kört till båstad, börjat titta på en ny serie och käkat pizza ännu en gång. Bra helg!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s