borta bra, hemma bäst!

Hej gott folk! 

Hur mår ni idag? Pigga och glada en fin fredag som denna? Jag själv ligger hemma i sängen och varvar hostattackerna med att snyta mig, mysigt va? 🙂 mycket röst har jag för den delen inte heller och kroppstemperaturen min har sedan några dagar varit förhöjd, bara jag som har turen att bli sjuk när man är ute på roligheter..

Här kommer i alla fall Stockholm part 1! Började skriva ett inlägg med alla dagar med det blev helt sinnessjukt långt så det blir nog bättre såhär. 😉

Jag var i alla fall hemkommen från grymma dagar i Stockholm vid tio-tiden igårkväll. Bussresan hem tog en evighet men var inte jobbig för det tack vare alla underbara människor! Vi tittade på avatar, försökte hitta sköna sovställningar (bäst med fötterna uppe i fönsterkarmen :D), snackade, sjöng, lyssnade på musik, tittade på en fin solnedgång, åt på donken för sista gången detta året typ (fy med skräpmat vi har ätit, sjukt äckligt haha), larvat oss till tusen osv.

Vad gjorde vi i Stockholm då? Jo först åkte vi ju då buss upp i tisdags, kom till vandrarhemmet där vi fick våra rum och så bäddade vi & sånt innan vi drog ut på lite ”statsorientering”. Vi fick en karta med sju punkter och ett frågepapper så skulle vi hitta platserna, ta en bild och svara på en fråga men grejen var att vi hade ungefär 4-5 timmar på oss att göra detta så under tiden kunde man utforska staden lite också och gå i butiker samt äta middag innan vi gick tillbaka. Under ”orienteringen” snackade vi med två as sköna vakter, den ena utanför riksdagen och den andra utanför slottet, vem trodde att vakterna skulle vara så trevliga? haha. Förresten så var det redan här jag började känna mig tjock i halsen och varm i pannan men humöret var inte sämre för det! Vid elva-tiden släckte vi i alla fall lamporna för dagen.

Fortsättning följer..

Den ultimata åkavilketfordonsomhelstmedstängadörrar-låt, älskar den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s